21/2/11

Cómo "hablan" las bacterias

Mentre pensava en idees que li pugui presentar demà al meu "advisor", em mirava aquest vídeo per refrescar les bases del Quorum Sensing. Val la pena que perdeu 15 minuts de la vostra vida, perquè la Bonnie Bassler, tot i semblar que s'ha introduït cossos extranys pel nas, explica clar i amb entusiasme.

Hi ha subtítols en castellà. Doneu-li al play i després a "view subtitles", us apareixerà un menú on podeu escollir l'idioma.

5 comentarios:

  1. uala! escoltant a aquesta dona he recordat perfectament tot el que m'havies explicat del quorum sensing i de com reaccionen les bacteries o molecules quan arriben a un cert humbral... perdò pel comentari poc tècnic, intentaré dejar que hablen expertos en la materia, simplement que mha fet gracia ;)

    ResponderEliminar
  2. Man muy buen video!!! Trabajas en quorum sensing o con biological materials???

    ResponderEliminar
  3. Ei David! Pues sí, Quorum Sensing ha sido la base sobre la cual ha girado el PFC y ahora lo hará la tesis de master.
    La rama de nano que escogí es la molecular, así que hay que buscar soluciones bio-inspired.

    ResponderEliminar
  4. Molt, molt, molt interesant!! Ademés explicat bastant planer. He de dir que si aquesta tia no s'ha fotut una mica de merda no surt i parla així, però a part del seu consum d'estupefaents més que evident, molt interessant

    ResponderEliminar
  5. Joder Chechu muy interesante! Yo tembián trabajo con biotech, ya me pasaras info sobre lo que haces que me gustaria leer.

    ResponderEliminar