4/2/11

Quan es tanca una porta, se n'obre una altra

Sota aquest títol tan llarg s'estila el meu retorn al món de la "blog-o-logia".

Bastants sabreu que la meva aventura americana va comptar amb un blog actualitzat més que diàriament, el qual em va tenir molt entretingut. L'experiència va ser tan bona que, alguns també sabreu, m'havia quedat el cuc d'escriure, al no tenir una continuïtat. Continuïtat que a dures penes hagués pogut justificar quan el viatge i tota la feina va quedar enrere.

Ara mateix, però, havent acabat el semestre d'assignatures de màster, i en vistes d'una tesi de màster i d'un possible doctorat, m'he decidit a emprendre la continuació d'aquell blog tan sofert. La idea portava rondant-me ja vàries setmanes, mentre omplia formularis de beques que han acabat resultant desesperançadorament no-concedides.


Què se'n pot esperar, d'aquesta continuació? Us seré sincers: podeu considerar-vos bojos si penseu que tindrà l'assiduïtat d'antany. Espereu actualitzacions intermitents sobre nanotecnologia, sobre tecnologies "bio-inspired", sobre la burocràcia de les beques, sobre temes determinats del doctorat, sobre la meva vida relacionada amb la universitat, i uns tocs d'humor aquí i allà. Tot en un format bastant més multilingüe que anteriorment, ja que m'agradaria arribar a quanta més gent millor.

Així que res... que comenci la festa!

7 comentarios:

  1. Ni caso, fliparías si viéseis el blog que propone...

    ResponderEliminar
  2. buenoooooo ja tornem a tenir aquí al crack dels blogs!!! Aquest serà més formal, però ja saps que aquí tens a la fan número 1!!!
    A ver como progresa el quorum sensing y las nanocosas!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. caca de blog, no promet gens... puta merda

    ResponderEliminar
  4. Venga!!!! Si senyor! No m'esperava això, però ho celebro!!!! Aquí estarem per seguir-te en la "fate of Barcelona" XDDDD

    ResponderEliminar
  5. Bé per el retorno! Els comentaristes estem preparats i en donat el tret de sortida. Avanti i benvinguts tots altre vegada.
    El pare de la criatura.

    ResponderEliminar